Om du tvekar till att börja äta bakverk på grund av dina tänder har du kommit till rätt plats. Bakverk uppfattas ofta som dåligt för hälsan och onyttigt att äta. Det här är inte förvånande med tanke på att bakverk innehåller raffinerat mjöl och socker. Inte sällan innehåller de även konserveringsmedel, artificiella sötningsmedel och tillsatser som är ohälsosamma. Dock går det naturligtvis inte att förneka att bakverk är otroligt goda att äta och passande att bjuda gäster på vid besök. Det går inte heller förneka bakverk är en rik källa på energi som tillsammans med en kopp kaffe är uppiggande.

Överväg en tandimplantatbehandling

När det gäller bakverk och din munhälsa är den goda nyheten att du har tandimplantat som ett alternativ. Tandimplantat är en behandling som är mycket effektiv och populär för de som har tappat tänder. Överväg att ta kontakt med Södertandläkarna som erbjuder både allmän och avancerad tandvård utförda av legitimerade tandläkare. Just Södertandläkarna är inte vilka som helst, utan är en av Stockholms första tandvårdskliniker som godkändes i en kvalitetskontroll av oberoende granskare. Denna externa kvalitetskontroll gick igenom och bedömde alla delar av kliniken, något som är ett kvitto på att de ger behandling av hög kvalitet.

Södertandläkarna kommer att ta emot dig i en modern klinik med den senaste kvalificerade utrustningen och etablerade metoder. De tillämpar väldokumenterade metoder och tekniker med att ersätta din tand med tandimplantat.

Processen för tandimplantat steg för steg ser ut på följande sätt:

1. Undersökning och planering.

2. Sanering.

3. Drift.

4. Tänderna på plats.

5. Efterkontroll och hygien.

Vidare finns det många unika fördelar med denna behandling som du inte får missa, vilka är:

  • Gör det lättare att prata.
  • Känns som naturliga tänder.
  • Är mångsidiga och inte begränsade till antalet tänder du tappat.

3 fördelar med tandimplantat

1. Gör det lättare att prata – Du kan märka en överraskande skillnad när du pratar med nya tandimplantat. Till skillnad mot proteser sitter tandimplantat stadigt på plats, så du behöver inte oroa dig för att de ska glida ur och kan prata med självsäkerhet.

2. Känns som naturliga tänder – Med tandimplantat kan det nästintill kännas som att du fått nya tänder igen. De sitter nämligen så stadigt på plats i käken att de känns som naturliga tänder.

3. Är mångsidiga och inte begränsade till antalet tänder du tappat – Tandimplantat är en otroligt mångsidig behandling som kan ersätta allt från en tand till alla dina tänder. Din tandläkare kan skapa den perfekta behandlingen för dina tänder.